Heb je vragen? Bel ons op: 06-20497800

Baarns Ondernemers Huys - Laanstraat 124 - 3743 BJ Baarn

Het laatste nieuws over
het Baarns Ondernemers Huys

Baarns Ondernemers Huys start met online Open Coffee sessies

We leven in een intelligente lockdown, ook in Baarn. Maar onze informele Open Coffee's worden gemist! Daarom heeft Steven Seijmonsbergen het inititatief uitgewerkt om online elkaar te blijven ontmoeten. De eerste sessie wordt medio april gedeeld. Op een van te voren aangekondigd moment zal een online meetingroom worden opengesteld via het (goed beveiligde) programma JitsiMeet. Steven faciliteert de bijeenkomst en de deelnemers kunnen elkaar op hun beeldscherm zien en horen. De koffie of thee moet je even zelf verzorgen! Maar zo gaan we ervaren hoe we de Open Coffee's toch door kunnen laten gaan. In de eerste sessie wordt vooral de werkwijze getest en kunnen we online bijpraten met elkaar. In volgende sessie proberen we weer een actuele spreker en interessante invalshoek te bieden.

Hou de nieuwsbrief en de agenda in de gaten!

Lees meer

Baarns Ondernemers Huys van start in nieuwe Clubhuys

In februari 2020 was het zover. Het Clubhuys voor ondernemers is klaar en als Baarns Ondernemers Huys waren wij ook klaar om samen op te starten. Het vroegere winkelpand aan de Laanstraat is omgetoverd tot een prachtige werklocatie voor ondernemende professionals. De eigenaren Jan en Billy van der Lans hebben er een inspirerende plek van gemaakt met ruimte voor veel 'soorten' flexwerkers. 

Het is mogelijk om een dedicated workspace te huren, of een standard member plek. Deze plekken zijn per maand te huur en bieden ook de mogelijkheid om je klanten in een schitterende omgeving te ontvangen. Maar er kan veel meer: voor coaches zijn een aantal werkkamers te huur, per uur. De grotere ruimten zijn ook voor presentaties te bespreken.
Voor de eerste maanden geldt een vroege vogel korting en als je via ons als Baarns Ondernemers Huys een contract aan gaat mogen wij je nog 5 procent extra korting aanbieden. 

Maar toen kwam de wereldwijde griep met de inmiddels welbekende maatregelen en adviezen om zoveel mogelijk thuis te werken. Op zich is het goed mogelijk om in het Clubhuys op meters afstand van elkaar te werken, maar toch bleek het niet de juiste tijd om nu samen in één pand te gaan zitten. Om die reden is het Clubhuys nu dicht en alleen op afspraak open (als het binnen de richtlijnen toegestaan is). We hopen later dit voorjaar een hernieuwde start te kunnen maken!

Lees meer

Nieuwe fase Baarns OndernemersHuys

Het Baarns OndernemersHuys heeft een nieuwe lokatie op het oog. Na de sloop van het pand aan de Eemnesserweg 55b zijn wij op zoek gegaan naar een volgend pand. Ons ideaal was en is nog steeds een pand in de Laanstraat. We zijn in contact gekomen met de eigenaren van Laanstraat 124. Zij hebben plannen om het grote winkelpand om te bouwen tot een mooi duurzaam flexcentrum met veel mogelijkheden. Onze activiteiten en idealen kunnen daar een plek gaan krijgen. Zo willen we blijven werken aan het met elkaar in contact brengen van Baarnse ondernemende professionals door co-working en co-shining.

De eigenaren van Laanstraat 124 houden op donderdag 27 juni een kennismakingsborrel vanaf 16.00 uur. Kom gerust langs om een kijkje te nemen en te informeren naar de mogelijkheden. Op de nieuwe website clubhuysbaar.nl vind je een impressie van hoe het gaat worden. Als alles doorgaat verwachten we in het najaar van 2019 te starten op de nieuwe lokatie.

Lees meer

Plannen voor Baarns Ondernemers Huys

Zelfstandige professionals een inspirerende werkplek bieden, dat is het doel van een aantal betrokken Baarnaars. In de gemeente Baarn werken ruim 2.000 zzp’ers en kleine ondernemers. De toekomstige Vereniging Baarns Ondernemers Huys wil een deel van hen samen brengen in een grotere leegstaande winkel in hartje Baarn. Dat komt ook de levendigheid van het centrumgebied ten goede. Belangstellenden kunnen zich vòòr 21 april melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daarna komt er een overleg om de plannen verder door te spreken.

Lees meer

Kan ik je helpen?

Ben je op zoek naar een ruimte om te overleggen? Een ruimte voor trainingen, vergaderingen of een coach gesprek? Bel mij voor meer informatie en voor reserveren van ruimte: 06-20497800

Reserveren en informatie

Wil je weten of de ruimte beschikbaar is op de door jou gekozen datum? Stuur ons een e-mail via het contactformulier onderaan de pagina of bel ons voor direct antwoord. We helpen je graag!

Telefoon: 06 20497800

Baarns Ondernemers Huys

Agenda

  • 16 Aprl - Online Open Coffee Baarn

Contact Informatie

Baarns Ondernemers Huys
Laanstraat 124
3743 BJ Baarn

📞 06-20497800✉️ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy Policy | Contact

2020 Copyright © Baarns Ondernemershuys