Heb je vragen? Bel ons op: 06-20497800

Baarns Ondernemers Huys - Laanstraat 124 - 3743 BJ Baarn

Het laatste nieuws over
het Baarns Ondernemers Huys

Nieuwe fase Baarns OndernemersHuys

Het Baarns OndernemersHuys heeft een nieuwe lokatie op het oog. Na de sloop van het pand aan de Eemnesserweg 55b zijn wij op zoek gegaan naar een volgend pand. Ons ideaal was en is nog steeds een pand in de Laanstraat. We zijn in contact gekomen met de eigenaren van Laanstraat 124. Zij hebben plannen om het grote winkelpand om te bouwen tot een mooi duurzaam flexcentrum met veel mogelijkheden. Onze activiteiten en idealen kunnen daar een plek gaan krijgen. Zo willen we blijven werken aan het met elkaar in contact brengen van Baarnse ondernemende professionals door co-working en co-shining.

De eigenaren van Laanstraat 124 houden op donderdag 27 juni een kennismakingsborrel vanaf 16.00 uur. Kom gerust langs om een kijkje te nemen en te informeren naar de mogelijkheden. Op de nieuwe website clubhuysbaar.nl vind je een impressie van hoe het gaat worden. Als alles doorgaat verwachten we in het najaar van 2019 te starten op de nieuwe lokatie.

Lees meer

Plannen voor Baarns Ondernemers Huys

Zelfstandige professionals een inspirerende werkplek bieden, dat is het doel van een aantal betrokken Baarnaars. In de gemeente Baarn werken ruim 2.000 zzp’ers en kleine ondernemers. De toekomstige Vereniging Baarns Ondernemers Huys wil een deel van hen samen brengen in een grotere leegstaande winkel in hartje Baarn. Dat komt ook de levendigheid van het centrumgebied ten goede. Belangstellenden kunnen zich vòòr 21 april melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daarna komt er een overleg om de plannen verder door te spreken.

Lees meer

Kan ik je helpen?

Ben je op zoek naar een ruimte om te overleggen? Een ruimte voor trainingen, vergaderingen of een coach gesprek? Bel mij voor meer informatie en voor reserveren van ruimte: 06-20497800

Reserveren en informatie

Wil je weten of de ruimte beschikbaar is op de door jou gekozen datum? Stuur ons een e-mail via het contactformulier onderaan de pagina of bel ons voor direct antwoord. We helpen je graag!

Telefoon: 06 20497800

Baarns Ondernemers Huys

Agenda

  • 27 juni - Openhuis bij 't Clubhuys

Contact Informatie

Baarns Ondernemers Huys
Laanstraat 124
3743 BJ Baarn

📞 06-20497800✉️ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy Policy | Contact

2020 Copyright © Baarns Ondernemershuys