Heb je vragen? Bel ons op: 06-20497800

Baarns Ondernemers Huys - Laanstraat 124 - 3743 BJ Baarn

Baarns Ondernemers Huys van start in nieuwe Clubhuys

In februari 2020 was het zover. Het Clubhuys voor ondernemers is klaar en als Baarns Ondernemers Huys waren wij ook klaar om samen op te starten. Het vroegere winkelpand aan de Laanstraat is omgetoverd tot een prachtige werklocatie voor ondernemende professionals. De eigenaren Jan en Billy van der Lans hebben er een inspirerende plek van gemaakt met ruimte voor veel 'soorten' flexwerkers. 

Het is mogelijk om een dedicated workspace te huren, of een standard member plek. Deze plekken zijn per maand te huur en bieden ook de mogelijkheid om je klanten in een schitterende omgeving te ontvangen. Maar er kan veel meer: voor coaches zijn een aantal werkkamers te huur, per uur. De grotere ruimten zijn ook voor presentaties te bespreken.
Voor de eerste maanden geldt een vroege vogel korting en als je via ons als Baarns Ondernemers Huys een contract aan gaat mogen wij je nog 5 procent extra korting aanbieden. 

Maar toen kwam de wereldwijde griep met de inmiddels welbekende maatregelen en adviezen om zoveel mogelijk thuis te werken. Op zich is het goed mogelijk om in het Clubhuys op meters afstand van elkaar te werken, maar toch bleek het niet de juiste tijd om nu samen in één pand te gaan zitten. Om die reden is het Clubhuys nu dicht en alleen op afspraak open (als het binnen de richtlijnen toegestaan is). We hopen later dit voorjaar een hernieuwde start te kunnen maken!

Baarns Ondernemers Huys

Agenda

  • 16 Aprl - Online Open Coffee Baarn

Contact Informatie

Baarns Ondernemers Huys
Laanstraat 124
3743 BJ Baarn

📞 06-20497800✉️ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy Policy | Contact

2020 Copyright © Baarns Ondernemershuys