Heb je vragen? Bel ons op: 06-20497800

Baarns Ondernemers Huys - Laanstraat 124 - 3743 BJ Baarn

Plannen voor Baarns Ondernemers Huys

Zelfstandige professionals een inspirerende werkplek bieden, dat is het doel van een aantal betrokken Baarnaars. In de gemeente Baarn werken ruim 2.000 zzp’ers en kleine ondernemers. De toekomstige Vereniging Baarns Ondernemers Huys wil een deel van hen samen brengen in een grotere leegstaande winkel in hartje Baarn. Dat komt ook de levendigheid van het centrumgebied ten goede. Belangstellenden kunnen zich vòòr 21 april melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daarna komt er een overleg om de plannen verder door te spreken.

Het Baarns Ondernemers Huys krijgt flexwerkplekken, een huiselijke spreekkamer en een vergaderruimte op een aantrekkelijke plek in het winkelgebied. In de eerste opzet worden circa 20 zelfstandige professionals gezocht, die graag flexibel in het centrum van Baarn willen werken. Belangrijkste doel is professionals samen brengen met hun diensten en producten, waardoor ook zij makkelijker in beeld komen van de (grotere) bedrijven en organisaties in Baarn en omgeving.

Gedacht wordt aan een niet-commerciële samenwerkingsvorm, de Vereniging Baarns Ondernemers Huys. Berekeningen geven aan dat een maandelijkse bijdrage van €150 per maand ex BTW per deelnemende professional haalbaar is om uit de kosten te komen. De bedoeling is ook om workshops en activiteiten te organiseren en zelf het beheer uit te voeren. Mochten de inkomsten groter worden dan de uitgaven, dan wordt na het eerste jaar een verlaging van de
maandelijkse bijdrage doorgevoerd.

Het initiatief voor het Baarns Ondernemers Huys is genomen door een aantal zelfstandige professionals uit Baarn die lid zijn van lokale netwerken zoals Open Coffee Baarn en het Baarns Ondernemers Netwerk.

Baarns Ondernemers Huys

Agenda

  • 16 Aprl - Online Open Coffee Baarn

Contact Informatie

Baarns Ondernemers Huys
Laanstraat 124
3743 BJ Baarn

📞 06-20497800✉️ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy Policy | Contact

2020 Copyright © Baarns Ondernemershuys